Салат грибний з крабовими палочками

 Салат грибний з крабовими палочками

 

 

 

Салат грибний з крабовими палочками

Інгредієнти: 

200гр шампіньонів

200гр крабових паличок

1шт морква

1шт цибуля

1 баночка консервованої кукурудзи

1пучок петрушки

олія 2 ложки

 

Приготування:  

  1.Шампіньони порізати пластинами та обжарити  до випарення рідини.

 2.цибулю порізати півкількями та замаринувати в ложці цукру, ложці оцту та пів чайної ложки солі. Нехай постоїть в маринаді 10 хвилин.

 3. моркву подрібнити соломкою та підсмажити до легкого золотистого відтінку.

 4. крабові палички порізати впоперек маленькими шматочками.

5. в глибокій салатній мисці або каструлі зєднати всі продукти , ретельно перемішати ложкою та полити олією , посолити за смаком.! Приємного апетиту! 

Можна по бажанню перемазати салат майонезом, та прикрасити гілочками петрушки або укропу!