Червоний салат

Червоний салат з червоної (синьої) капусти з зернами гранату. Дуже колоритний красивий салат для свята та корисний дієтичний, яскравий вітамінний салат.

 

Салат Гранатова капуста 

Склад: 

 пів качана пекінської капусти

пів качана синьої(червоної) капусти

пучок укропу

половинка фрукту граната

одне яблуко свіже

2ст л оцту

2 ст.л. олії 1 зубчик часнику

сіль за смаком

 

Приготування:

 Синю капусту покришити та пекінську капусту покришити- змішати з сіллю 1 ч ложка та ретельно перемішати та перетерти почавити руками до замітного помякшення капусти.

укроп порізати мілко та додати до салату.  Яблуко очистити від шкірки та теж накришити соломкою. Гранат почистити та розібрати на зерна- додати зерна в салат. На часникодавці вичавити часник та додати до салату. Додати олії та оцту та все ретельно перемішати! Чудовий дієтичний салат готовий. Приємного апетиту!