Салат "Пекін" легкий.

Салат " Пекін" легкий.

Салат, який легко готувати коли гості вже майже на порозі, він легкий для приготування та корисний для шлунка.

 

Інгредієнти: 

пекінська капуста-половина качана (300гр)

курине філе( відварне) -200гр

2шт свіжі (або мариновані) огірка

1шт відварена морква

3шт відварені яйця

1шт баночка кукурузки консервованої

2шт плавлений сирок

зелень укропу ( або петрушки)

2-3 ложки сметани або несолодкого пісного йогурту

сіль за смаком (1ч.ложка.)

    Приготування: 

Зовсім легке приготування салату має змогу приготувати смачно та швидко. Відварене курине філе 

порізати соломкою. Пошаткувати капусту соломкою , можна на шатківниці та  злегка присолити. 

Відварену моркву, огірки, яйця та сирок теж порізати соломкою. Разом зєднати всі інгредієнти 

ретельно,але обережно перемішати. Додати покришений пучок петрушки або укропу, та полити 

сметаною або несолодким, пісним чи обезжиреним йогуртом. Посолити за смаком. Салат готовий! 

     Всім приємного апетиту!