Гарбузовий суп-пюре з курячим філе.

     Гарбузовий суп-пюре з курячим філе. 

 

Гарбузовий суп-пюре - це дуже корисна та легка 

 

страва, яка має багато вітамінів та лікувальних 

 

здібностей.Перш за все цей суп поліпшує травлення 

 

та корисно впливає на зір та зуби, тому що має в 

 

складі такі корисні вітаміни як Бета-каротин, калій, 

 

цинк, магній, фосфор та вітамін С. Пропоную вам не 

 

просто суп- пюре а рецепт поліпшений та ситніший. 

 

Страва сподобається спортсменам та людям які 

 

дотримуються дієти, та просто всім хто веде здоровий 

 

спосіб життя. 

Рецепт. Інгредієнти:

 Гарбуз почищений - 500грамів

2 морквини

2 цибулини

2ст .л. оливкової або рафінованої олії

2 картоплини

3 стакани куриного бульону

1шт відварене куряче філе

1-2 ложки сметани (для подачі за бажанням) 

лавровий лист - 2 шт

мускатний горіх мелений-на кінчику ложки,

духмяний мелений перець- на кінчику ложки

петрушка пучок

сіль за смаком

 

Приготування:  

Почищений гарбуз , моркву та цибулю порізати 

 

кубиками та покласти у форму для запікання , 

 

побризкати оливковою лоією та водою. Запекти в 

 

духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів- так , 

 

щобгарбуз став м"який. 

  В великій каструлі відварити картоплю та курине філе 

 

з половинкою цибулі та лавровим листочком 20 

 

хвилин. 

З"єднати всі інгредієнти та перебити блендером на 

 

пюре. Курине відварне філе можна просто при подачі 

 

покришити кубиками в середину тарілки, пприкрасити 

 

петрушкою та ложкою сметани! Красива, смачна та 

 

дуже корисна страва готова! Приємного всім апетиту!